SuperBold

digital creatives

Of het nou gaat om een geavanceerde koppeling met externe systemen of juist een simpele ‘over ons’-website. Voor een multinational of een eenmanszaak. SuperBold levert altijd een betaalbare website op maat. Zodat jij je online product krijgt die aan jouw behoeften voldoet, die doet wat jíj wilt en die je zélf kunt beheren. Wanneer je maar wilt.

 Samen met jou komen we tot het beste resultaat

 

Samen het beste resultaat

Wij geloven in samenwerken. Na een briefing duiken we dus niet een donker hok in waarna er een website uitrolt die het nét niet is. We werken in zogenaamde sprints waardoor je als klant tussentijds kunt meekijken naar het resultaat. Zo kunnen we bijsturen als dat nodig is en weet jij zeker dat het resultaat écht is wat je wilt. Zo maken we samen de meest indrukwekkende en effectieve websites en online oplossingen.

Geen poespas

SuperBold kent korte lijntjes. Bij ons zit je direct aan tafel met de mensen die jouw project uitvoeren. Bijvoorbeeld de ontwerper die het design maakt of de developer die je website ontwikkelt. Wel zo handig: hij weet er tenslotte alles van en denkt direct met je mee.

Umbraco-kenners bij uitstek

Wij werken met Umbraco, een open source CMS systeem dat flexibel is en ons de perfecte mogelijkheid biedt om een website op maat te maken. Onze ontwikkelaars zijn Umbraco certified en hebben jarenlange ervaring. Zij kennen alle ins en outs en weten precies hoe ze het CMS in moeten richten om jou de meest gebruiksvriendelijke, snelste en veiligste website te leveren.

Dient de website gekoppeld te worden aan één of meer externe systemen? Geen probleem, wij denken graag mee over hoe deze koppelingen te realiseren zijn en integreren deze met Umbraco.

Lees meer over Waarom Umbraco ›

Responsive websites, webapplicaties, web apps, intranet omgevingen, complete beheertools, API-koppelingen

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor je. Of je nu een complexe online communicatie wens hebt of juist een eenvoudige website wilt, wij zien het als een uitdaging om jouw online communicatie wensen te vervullen. Wil je weten hoe we dat aanpakken? Kijk even bij hoe we werken of neem contact met ons op. Dan vertellen we je er graag alles over tijdens een drankje.