Hoe we werken

creative minds think alike

SuperBold is een bedrijf met korte lijntjes. Wij werken graag mét de klant samen in plaats van vóór een klant.

Stap voor stap ontwikkelen we jóuw nieuwe website

 

 

De weg naar een website

Een goede website schud je niet even uit je mouw. Het is belangrijk om eerst vast te stellen wat de gewenste doelen van een website zijn. Dit komt tijdens de intake aan bod, waarna Superbold aan de slag gaat met een interactieontwerp. Zo krijg jij duidelijk te zien hoe de site zal werken en welke onderdelen op welke plaats komen. Ben je enthousiast? Dan maken we een visueel ontwerp dat perfect aansluit bij jouw huisstijl. Ook akkoord? Dan starten onze developers met het ontwikkelen en bouwen van de website.

Dat doen we trouwens in korte sprints, zodat jij als opdrachtgever altijd betrokken bent en tussentijds kunt meekijken. En niet onbelangrijk: je kunt hierdoor ook bijsturen. Zodat we op het eind een website opleveren waar jij en jouw organisatie trots op kunnen zijn!

Beheren: keep it simple

Na oplevering van de website start het beheren ervan. Hierbij geldt: "een kind kan de was doen." Dat is onze filosofie achter het beheren van een website. Daarom zorgen we dat de ‘achterkant’ zo eenvoudig en makkelijk mogelijk werkt. We bouwen onze websites op basis van het open source content management systeem (CMS) Umbraco. Umbraco is inmiddels één van de grootste spelers binnen de programmeertaal .NET en wordt wereldwijd, dus ook in Nederland, breed ondersteund.

Bij de oplevering van elke website bieden we jou en je collega’s een gratis training aan. Maar om eerlijk te zijn? Het is al lang geleden dat een klant hier daadwerkelijk gebruik van maakte. Ze hadden simpelweg zelf hun weg al gevonden.

Ontzorgen, ook na afloop

Na oplevering van de site bieden we allerlei vormen van ondersteuning. Bijvoorbeeld via een service level agreement (SLA). Hierin leggen we afspraken vast, van het updaten van Umbraco tot een snelle responstijd. Alle smaken zijn mogelijk.