Waarom Umbraco?

Het meest gebruiksvriendelijke CMS

Umbraco is een open source content management systeem (CMS)dat flexibel is en ons de perfecte mogelijkheid biedt om een website op maat in te richten. Door onze jarenlange ervaring met Umbraco kennen we alle ins en outs. En belangrijk: we kunnen garanderen dat je er als gebruiker direct je weg in zult vinden.

 

Umbraco is gebruiksvriendelijk voor ontwikkelaar, beheerder én bezoeker

Skandinavisk kvalitet

Umbraco is van oorsprong een Deens CMS, een stukje Scandinavische kwaliteit. In de loop van de jaren werd het ontwikkelteam achter het CMS steeds internationaler, maar de jaarlijkse bijeenkomst voor ontwikkelaars vindt nog altijd in Kopenhagen plaats. Ook SuperBold is hier geregeld te vinden, zodat onze ontwikkelaars altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

10 voordelen van Umbraco

Het Umbraco CMS onderscheidt zich duidelijk van andere content management systemen, want:

  • Het is open source
  • Het heeft geen licentiekosten (uitgezonderd eventuele plug-ins van derde partijen)
  • Het is zeer gebruiksvriendelijk
  • Het kan eenvoudig gehost worden
  • Het is zoekmachine-geoptimaliseerd (SEO)
  • Het heeft de mogelijkheid tot editing in geïntegreerde ‘WYSIWYG editor’ (dus bijna alsof je in Word aan het werken bent)
  • Het kent een volledige scheiding van content, functionaliteit en design, wat de performance en stabiliteit ten goede komt
  • Het heeft een maximale flexibiliteit om naar eigen wensen in te richten
  • Het kan naadloos samenwerken met andere externe applicaties
  • Het is op elk (mobiel) apparaat te gebruiken, dus je kunt ook onderweg je site beheren

Jóuw CMS

Met Umbraco zorgen we ervoor dat je website aan zowel voor- als achterkant volledig is ingericht op de manier die jij wenst. Hiervoor biedt Umbraco aanzienlijk meer mogelijkheden dan populaire systemen als Wordpress en Drupal. Umbraco maakt gebruik van open standaarden, waaronder ook .NET, XML, HTML en CSS en presteert hierdoor beter dan veel andere open source CMS'en.

Ideaal voor elke Gebruiker

Umbraco is een professioneel en makkelijk systeem voor zowel vormgevers, ontwikkelaars als programmeurs. De gebruikersomgeving zorgt ervoor dat verschillende disciplines makkelijk gelijktijdig kunnen samenwerken aan een website of webapplicatie. Het is o.a. voorzien van een overzichtelijke ‘WYSIWYG editor’ (dus bijna alsof je in Word aan het werken bent), een eenvoudig gebruikerspanel en ondersteuning voor meertalige website. Bovendien is Umbraco te gebruiken op mobiele apparaten en tablets.

Umbraco voor iedereen

Inmiddels hebben we Umbraco al ingezet voor andere andere Achmea, KNVB, Stichting Nederland Schoon, Uitburo Rotterdam, Provincie Noord-Brabant en HEMA. Natuurlijk laten we jou er ook graag kennis mee maken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over.