vorige case

Corporate website

Nielen Schuman

volgende case

Een website beyond the obvious

De vraag

We willen een site die past bij wie we zijn. Een site die laat zien dat voor ons mensen belangrijker zijn dan deals. En een site die natuurlijk gebruiksvriendelijk is en eenvoudig te beheren.

De website van Nielen Schuman was nodig aan vernieuwing toe. Samen met Capeesh ontwikkelden we een nieuwe website die aansluit bij de huisstijl en meer de focus legt op mensen. Nielen Schuman mag dan wel de grootste onafhankelijke corporate finance adviseur van de Benelux zijn, klantrelaties zijn belangrijker voor ze dan deals. En daarom lag ook bij de vormgeving van de site de focus op mensen.

Natuurlijk moest het team terugkomen op de site, maar ook bij elk onderdeel laten we direct een gezicht zien. Zodat duidelijk is wie de mensen achter Nielen Schuman zijn. En het handig is om direct in contact te komen.

Om het de beheerders makkelijk te maken, is de site gebouwd met het open source CMS Umbraco. Nieuwe deals of nieuwsberichten zijn dan ook eenvoudig toe te voegen. Ook is er veel aandacht besteed aan het responsive maken van de website, zodat deze op elk apparaat optimaal te gebruiken is. 

Een nieuwe website, waarmee Nielen Schuman ook de komende jaren weer verder kan groeien.