Umbraco 10

De nieuwste versie van ons favoriete CMS

Jarenlange ervaring

Bij SuperBold werken we vanaf ons prille begin met Umbraco en zelfs nog lang daarvoor. We hebben Umbraco zien ontwikkelen en zijn hierin enthousiast meegegroeid. Wat ons altijd enorm aanspreekt aan Umbraco is dat het zo flexibel is en ons daardoor de perfecte mogelijkheid biedt om een website op maat in te richten. Door onze jarenlange ervaring met Umbraco kennen we alle ins en outs. En belangrijk: we kunnen garanderen dat je er als gebruiker direct je weg in zult vinden. En vanaf nu ook in de nieuwste Umbraco telg: versie 10. 

.NET 6

Met Umbraco 9 was er door het Umbraco team al een nieuwe weg ingeslagen wat betreft de achterliggende architectuur: niet meer het aloude .NET framework maar ASP.NET Core. Met Umbraco 10 gaan ze nog een stapje verder, vanaf nu is de achterliggende back-end ontwikkeld in .NET 6 (ASP.NET Core 6). Wat qua security en vooral performance indrukwekkende prestaties oplevert. Wat ons in staat stelt de lat voor de veeleisende klant nog een stukje hoger te leggen.

 

The sky is the limit, met de nieuwste versie van ons favoriete CMS

 

U vraagt, wij bouwen

Met behulp van ons eigen SuperBold framework bouwen wij ook voor Umbraco 10 de meest uitgebreide en geavanceerde websites in allerlei groottes en vormen. Of het nu gaat om een corporate website, een portal of een uitgebreide webshop: wij ontwikkelen het graag!

Upgraden

Ook als uw oude Umbraco site een upgrade naar de nieuwste versie nodig heeft, kijken we graag met je mee wat de mogelijkheden zijn.