Umbraco 13 webshop of theater website

De nieuwste versie, perfect geschikt voor custom (geavanceerde) website, webshop, theater/ticket platform

Jarenlange ervaring

Bij SuperBold werken we vanaf ons prille begin met Umbraco en zelfs nog lang daarvoor. We hebben Umbraco zien ontwikkelen en zijn hierin enthousiast meegegroeid. Wat ons altijd enorm aanspreekt aan Umbraco is dat het zo flexibel is en ons daardoor de perfecte mogelijkheid biedt om een website op maat in te richten. Door onze jarenlange ervaring met Umbraco kennen we alle ins en outs. En belangrijk: we kunnen garanderen dat je er als gebruiker direct je weg in zult vinden. En vanaf nu ook in de nieuwste Umbraco telg: versie 13. 

.NET 8

Met Umbraco 9 was er door het Umbraco team al een nieuwe weg ingeslagen wat betreft de achterliggende architectuur: niet meer het aloude .NET framework maar ASP.NET Core. Met Umbraco 10 gingen ze nog een stapje verder, maar vanaf nu is de achterliggende back-end ontwikkeld in .NET 8 (ASP.NET Core 8). Wat qua security en vooral performance indrukwekkende prestaties oplevert. Wat ons in staat stelt de lat voor de veeleisende klant nog een stukje hoger te leggen.

Een webshop in umbraco? Ook dat kan!

SuperBold heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan haar eigen webshop die werkt op de nieuwste Umbraco versie. Of het nu gaat om een consumenten of b2b webshop, het kan allemaal! Via het CMS is de webshop in zijn geheel te beheren: de product catalogus, uitgebreide filterpagina's, verschillende marketing doeleinden (sales, coupons, etc), klantgroepen, verzendkosten en alle notificaties die naar zowel de beheerder als klanten kunnen worden gestuurd op alle momenten in het bestelproces.

Een koppeling met een ERP-systeem?

Ook dat kan eenvoudig worden ingesteld in deze webshop. Producten, orders, klantgegevens kunnen hierdoor synchroon blijven tussen de website en bijvoorbeeld een ERP-systeem als Exact Online.

En Shopify, kan dat ook worden gekoppeld?

Dat kan! Sterker nog: wij ontwikkelden een naadloze integratie met Shopify, waarbij een zeer uitgebreid winkelmandje wordt getoond dat zijn data direct uit Shopify haalt en bij het voltooien van het bestelproces naadloos overloopt in de Shopify- omgeving.

Synchronisatie met een pim systeem, behoort dat tot de mogelijkheden?

Zelfs dat kan. Wij hebben veel ervaring met koppelingen van verschillende grote PIM systemen. De producten worden dan gewoon vanuit het PIM-systeem "centraal" beheerd en komen via de door ons ontwikkelde synchronisatie processen zonder problemen in Umbraco terecht en kunnen daar eventueel worden verreikt met extra informatie of beeldmateriaal. 

 

The sky is the limit, met de nieuwste versie van ons favoriete CMS

 

U vraagt, wij bouwen

Met behulp van ons eigen SuperBold framework bouwen wij ook voor Umbraco 13 de meest uitgebreide en geavanceerde websites in allerlei groottes en vormen. Of het nu gaat om een corporate website, een portal of een uitgebreide webshop: wij ontwikkelen het graag!

Upgraden

Ook als uw oude Umbraco site een upgrade naar de nieuwste versie nodig heeft, kijken we graag met je mee wat de mogelijkheden zijn.