vorige case

Umbraco webshop

Falko

volgende case

Een SEO-proof B2B-webshop met Exact Online-integratie

De vraag

Ontwikkel een gebruiksvriendelijke, SEO-proof webshop met Exact Online-integratie

Falko BV is een internationaal import- en exportbedrijf, gespecialiseerd in de tweewielerbranche. Omdat de Magento-versie waar hun oude webshop op draaide uitgefaseerd werd, was het tijd voor een nieuw systeem. Hierbij viel de keuze op Umbraco. Omdat Umbraco zo'n flexibel content management systeem is, hebben we er een geavanceerde webshop in kunnen ontwikkelen die aan alle specifieke eisen van de klant voldoet.

Het traject begon met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, welke samen met UX-designer Martin Boon ontwikkeld is. Hij heeft vervolgens ook het frisse en moderne design voor deze site gemaakt.

Falko verkoopt haar producten aan zakelijke klanten. Dit bracht de nodige specifieke wensen mee, die in standaard webshops niet zo snel te vinden zijn. Denk aan prijslijsten, klantgroepen, franco-voorwaarden en bestellen op rekening. Allemaal zaken die we hebben ontwikkeld in ons eigen SuperBold Umbraco shop-framework.

Umbraco & Exact Online

Dit framework is de basis geworden van een geavanceerde webshop, welke naadloos synchroniseert met Exact Online. Bestellingen worden direct naar dit ERP-systeem gestuurd, zodat de administratie altijd op orde is. Dat geldt ook de andere kant op: elke wijziging in Exact - ook wijzigingen in de voorraad - worden direct doorgestuurd naar de website. Zo ziet zowel een bezoeker als Falko zelf altijd de actuele situatie. De zeer uitgebreide filterpagina's tonen resultaten vliegensvlug door de slimme back-end implementatie die SuperBold hiervoor heeft ontwikkeld.

De accounts van gebruikers worden gesynchroniseerd met Exact, waardoor iedere gebruiker de meeste recente informatie ziet. Bijvoorbeeld een overzicht van orders, maar ook de juiste prijzen, eerder gebruikte afleveradressen en specifieke aanbiedingen.

Door een uitgekiende opzet van zowel de snelle back-end als de efficiënte front-end, werkt de webshop supersnel. Iets waar Google blij van wordt, en wat dus voor een uitstekende SEO-score zorgt.

 

Meer weten over onze Umbraco webshop of de integratie van Umbraco met Exact?
Neem contact met ons op

Meer van deze case