vorige case

Corporate site

Novy

volgende case

Een multilanguage website met een breed scala aan mogelijkheden

De vraag

Ontwikkel een multilanguage site met een breed scala aan functionaliteiten, een koppeling met een PIM-systeem en zorg er uiteraard voor dat deze volledig responsive is.

Voor de Belgische fabrikant van keukenapparatuur Novy ontwikkelden we samen met GuiltyPeople een mooie nieuwe site die haar volop mogelijkheden biedt. We hebben hierbij zowel de front- als back-end verzorgd.

De site is volledig responsive en ook op mobiele telefoons heel gebruiksvriendelijk, omdat hier bijvoorbeeld speciale menu's voor zijn ontwikkeld.

De zeer uitgebreide site biedt een breed scala aan functionaliteiten. Zo worden uiteraard alle producten van afzuigkappen tot accessoires getoond, en zijn de best passende artikelen eenvoudig te vinden via een wizard. Daarnaast biedt de site een breed aanbod aan inspiratie, zijn verkooppunten in de buurt te vinden en is er een uitgebreide 'partnerzone' waarin resellers alle benodigde informatie kunnen vinden.

Het assortiment wordt dagelijks bijgewerkt door een koppeling met het PIM-systeem van Novy. Door gebruik van deze koppeling en een CDN-beeldbank, zijn alle producten altijd up-to-date. En omdat we ook gebruik maken van het open-source content management systeem Umbraco, is deze content ook eenvoudig door Novy zelf te beheren.

Omdat Novy actief is in een groot deel van Europa, is de hele site direct multilanguage en multi-site opgezet. Zo zijn er sites voor Belgi√ę, Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en nog een internationale site.

Meer van deze case