vorige case

Corporate site

DeLaMar Theater

volgende case

Een uiterst technische site voor hét theater van Amsterdam

De vraag

Ontwikkel de back-end voor een nieuwe website voor het DeLaMar Theater en zorg er daarbij voor dat er een flink aantal koppelingen gemaakt wordt. En dat het gebruiksvriendelijk beheerd kan worden.

Voor het DeLaMar Theater in Amsterdam ontwikkelden we samen met GuiltyPeople een mooie nieuwe website waarop alle voorstellingen van het theater goed tot hun recht komen.

De site is gebouwd in het open-source content management systeem Umbraco, welke ons alle mogelijkheden bood om het cms uiterst gebruiksvriendelijk in te richten. Daarnaast moesten er de nodige koppelingen gelegd worden. Zo worden voorstellingen automatisch geïmporteerd, waarna ze verrijkt kunnen worden met extra content. Vervolgens wordt dit ook weer geëxporteerd, naar bijvoorbeeld een narrow casting- en nieuwsbrief-systeem. En uiteraard is er ook een koppeling met een boekingsysteem.

Naast de consumentensite is er ook een zakelijke site. En zijn beide ook nog eens multilanguage. Umbraco biedt daar gelukkig een goede basis voor, waardoor we alles in één cms hebben kunnen onderbengen én de content eenvoudig te beheren is.

 

Meer van deze case