vorige case

Werkvermogens­monitor

PreventNed

volgende case

Maak ons verouderde systeem weer als nieuw

De vraag

De tool waarmee wij het werkvermogen van medewerkers meten is niet meer van deze tijd. Kunnen jullie hem technisch én visueel weer als nieuw maken? En zorgen dat we het helemaal zelf kunnen gaan beheren?

De Werkvermogensmonitor van PreventNed meet aan de hand van een online onderzoek het werkvermogen van medewerkers. En toont de resultaten vervolgens in een overzichtelijke rapportage. De tool doet al vele jaren z'n werk, maar de code was na al die jaren flink verouderd. Ook waren voor elke aanpassingen veel handmatige werkzaamheden nodig.

SuperBold heeft de complete back-end opnieuw ontwikkeld, met behoud van alle bestaande data. Voor het beheer hebben gebruik gemaakt van Umbraco. PreventNed kan nu heel eenvoudig zelf nieuwe stappen en vragen aan de test toevoegen.

Omdat de tool ook visueel sterk verouderd was, hebben we ook de voorkant opnieuw vormgegeven en ontwikkeld. Passend bij de huisstijl van PreventNed, met duidelijk herkenbare kleuren én met een nieuw logo. De Werkvermogensmonitor is weer helemaal anno nu. Ook niet onbelangrijk: hij kan nu ook op een tablet of mobiele telefoon ingevuld worden.

Deze website is alleen bereikbaar voor klanten van PreventNed en dus niet te bekijken. Wil je er meer over weten? Neem dan even contact met ons op.

Meer van deze case