vorige case

Uitagenda Rotterdam

Uitburo Rotterdam

volgende case

Ontwikkel een persoonlijke uitagenda

De vraag

Ontwikkel een persoonlijke uitagenda waarin mensen precies kunnen zien wanneer welk evenement in Rotterdam plaatsvindt. Met uitgebreide filters, zodat je echt ziet wat jíj leuk vindt. Oh ja, en koppel het met bestaande systemen en zorg dat alles automatisch bijgewerkt wordt.

Voor Uitburo Rotterdam ontwikkelden we in samenwerking met GuiltyPeople een interactieve agenda waarop gebruikers zelf kunnen bepalen wat ze willen zien. Zin een film op zaterdagavond? We laten zien wat waar draait. Liever een festival voor volgend weekend? Twee kliks en je ziet een overzicht. Een persoonlijke uitagenda dus.

Voor dit project hebben we het open source CMS Umbraco ingezet. Dit biedt de beheerders de optimale mogelijkheid om de site goed te beheren. Daarbij hebben we ook gezorgd dat alle inhoud automatisch ingeladen wordt vanuit een extern systeem, waardoor de agenda altijd up-to-date is. En niet onbelangrijk: de data wordt supersnel getoond.

De beheerders hebben de mogelijkheid om heel snel eigen landingpages samen te stellen voor specifieke thema's. Bijvoorbeeld de herfstvakantie of kerst. Ook kunnen ze eenvoudig nieuwe formulier aanmaken en direct tonen op de site. Handig voor bijvoorbeeld winacties.

Meer van deze case